Μας ελάτε σε επαφή με
Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13706155230

Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd

Co. κεραμικής Feifan Yixing, ΕΠΕ

  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
  • Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες γαλλικά φράγκα Αριθμός Υπαλλήλων 120~130
Ετήσιες πωλήσεις 3,000,000-5,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2001
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. κεραμικής Feifan Yixing, ΕΠΕ βρίσκεται στην όμορφη λίμνη Taihu. Καθιερώθηκε το 1999 και καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων (χώρος γραφείου 3.000 τετραγωνικών μέτρων). Έχει 120 υπαλλήλους και 8 ανώτερους τεχνικούς. Είναι περιεκτικός κατασκευαστής κεραμικής. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: κεραμική αλουμίνας, κεραμική zirconia, cordierite κεραμική, κεραμική ανυδρίτη, κ.λπ. Οι κύριες κατηγορίες περιλαμβάνουν τη wear-resistant κεραμική, την ηλεκτρική κεραμική, την υφαντική κεραμική, τη θερμαμένη κεραμική, και την κυψελωτή κεραμική. Έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής υψηλής αντοχής και υψηλής αντοχής αντοχής. Η μόνωση είναι καλή, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στα μηχανήματα, την ηλεκτρονική, τη χημική ουσία, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την αεροπορία και άλλους τομείς. Με βάση το ISO9001: το διεθνές ποιοτικό σύστημα του 2008, η επιχείρηση είναι δεσμευμένο περαιτέρω να βελτιώσει το ποιοτικό σύστημα για να το καταστήσει καταλληλότερο για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε θέσει σταθερά θεμέλια για το αμοιβαίο όφελος εξασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, τις δαπάνες παραγωγής και τον ανταγωνισμό αγοράς. Αυτή τη στιγμή, 80% των προϊόντων μας εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, και έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασία με τους πελάτες μας. Η αποστολή της επιχείρησής μας πρόκειται να είσαι επιμελής, τίμια και αποδοτική. Ειλικρινά ευπρόσδεκτοι άνθρωποι της διορατικότητας στην επιχείρησή μας για την κοινή ανάπτυξη. Το Feifan είναι πρόθυμο να πάει χέρι-χέρι με σας να δημιουργήσει λαμπρό. Συγχρόνως, δημιουργεί επίσης ένα σταθερό ίδρυμα για το αμοιβαίο όφελος. Αυτή τη στιγμή, 80% των προϊόντων μας εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, και έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασία με τους πελάτες μας. Η αποστολή της επιχείρησής μας πρόκειται να είσαι επιμελής, τίμια και αποδοτική. Ειλικρινά ευπρόσδεκτοι άνθρωποι της διορατικότητας στην επιχείρησή μας για την κοινή ανάπτυξη. Το Feifan είναι πρόθυμο να πάει χέρι-χέρι με σας να δημιουργήσει λαμπρό. Συγχρόνως, δημιουργεί επίσης ένα σταθερό ίδρυμα για το αμοιβαίο όφελος. Αυτή τη στιγμή, 80% των προϊόντων μας εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, και έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασία με τους πελάτες μας. Η αποστολή της επιχείρησής μας πρόκειται να είσαι επιμελής, τίμια και αποδοτική. Ειλικρινά ευπρόσδεκτοι άνθρωποι της διορατικότητας στην επιχείρησή μας για την κοινή ανάπτυξη. Το Feifan είναι πρόθυμο να πάει χέρι-χέρι με σας να δημιουργήσει λαμπρό.

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η Co. κεραμικής Feifan Yixing, ΕΠΕ βρίσκεται στη φυσική λίμνη Taihu-Πόλη Dingshu, Yixing, Κίνα. Ιδρυμένη το 1999, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα γραφείων 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει ολόκληρη μια βιομηχανική κεραμική γραμμή παραγωγής batch. Η επιχείρηση έχει 120 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 15 μέσων και ανώτερων τεχνικών ερευνητών, με μια ετήσια αξία παραγωγής 30 εκατομμύρια yuan.
Η επιχείρηση ειδικεύεται στην ανάπτυξη των διάφορων τύπων κεραμικών υλικών, όπως η high-purity αλουμίνα, που οξειδώνονται, cordierite, talc, και η οξειδωμένη ΠΣΔ-αλουμίνα (ZTA), καθώς επίσης και τα διάφορα ειδικά υλικά. Οι κύριες κατηγορίες παραγωγής είναι wear-resistant κεραμική, ηλεκτρονική και ηλεκτρική κεραμική, υφαντική κεραμική, κεραμική θέρμανσης, κυψελωτή κεραμική και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μηχανήματα, την ηλεκτρονική, τη χημική ουσία, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, το αεροδιάστημα και άλλους τομείς με την αντοχή, αντίσταση διάβρωσης, υψηλής αντοχής, καλές ιδιότητες μόνωσης.
Η επιχείρηση έχει περάσει IS09001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2008, και έχει βελτιώσει το ποιοτικό σύστημα ελέγχου που προσαρμόζεται στην ανάπτυξη της βιομηχανικής παραγωγής κεραμικής. Έχει θέσει θεμέλια για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και τη μείωση των δαπανών παραγωγής. Έχουμε προτείνει τις οικονομικά κατάλληλες προηγμένες κεραμικές λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Πλήρης παραγωγή και παραγωγή, που στηρίζονται στην άριστα υπηρεσία μεταπωλήσεων και το σύστημα συνέχειας. Καταστήστε τη συνεργασία και τη βελτίωση προϊόντων μας αποτελεσματικότερες. Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από 80% της επιχείρησης τα προϊόντα εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, και διαμόρφωσαν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία.
Στο πνεύμα «σκληρά και το στερεό. Υποχρέωση ακεραιότητας, πρακτικός και αποτελεσματικός», προσπαθούμε να επιτύχουμε «την ειλικρινή συνεργασία, αμοιβαίο όφελος και win-win».
Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους ανθρώπους της διορατικότητας για να επισκεφτούμε την επιχείρηση. Για να διαπραγματευτεί την επιχείρηση και να επιδιώξει την κοινή ανάπτυξη! Εξαιρετικός είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με σας για να δημιουργήσει τα λαμπρά επιτεύγματα!

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Ιδρυμένη το 1999, η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα γραφείων 3.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Συσκευασία και παράδοση

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Περίπου εμείς

1. Είμαστε ένας από τον κορυφαίο κατασκευαστή ειδικευμένο στο σχεδιασμό και την κατασκευή της βιομηχανικής κεραμικής με την εμπειρία περισσότερων από 10 ετών στην Κίνα

2. Κατασκευή σύμφωνα με το ISO9001: 2008 οδηγίες ποιοτικών συστημάτων ελέγχου.

3. Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να συναντήσουν συνεχώς να αναπτύξουν τις οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες.

4. Οι εργαζόμενοι είναι ντόπιοι στην Κίνα, χαμηλό κόστος παραγωγής.

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η ομάδα μας

Επαγγελματικοί σχεδιαστής και μηχανικοί με την ακριβή ομάδα ποιοτικού ελέγχου.

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Yixing Feifan Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1