Μας ελάτε σε επαφή με
Liu

Η διαδικασία παραγωγής της δομικής κεραμικής

October 13, 2020

Η διαδικασία παραγωγής της δομικής κεραμικής

 

Η υλική επιλογή ← σύμφωνα με την προετοιμασία του πελάτη, ή σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις του προϊόντος του πελάτη, επιλέγει το ιδανικό κεραμικό υλικό για τη χρήση. Γενικά, θα επιλέξουμε από τους καταρτισμένους προμηθευτές που υποδεικνύονται από την επιχείρησή μας.

Δοκιμαστικές firing←Using υπάρχουσες παρόμοιος-ταξινομημένες φόρμες, δοκιμή πίεσης, πυρκαγιά, και μέτρηση της υλικών διακένωσης και της ποιότητας.

Η φόρμα που κατασκευάζει ← σύμφωνα με την υλική διακένωση της δοκιμαστικής πυρκαγιάς, της δομής φορμών και του μεγέθους σχεδιάζεται εξετάζοντας το πρόστιμο αλέθοντας επεξεργαμένος το επίδομα στη μηχανή. Στην επαγγελματική κατασκευή εργοστασίων φορμών.

Molding←Select η διαδικασία σχηματοποίησης σύμφωνα με τη δομή προϊόντων και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. Καυτά ρίψη-ειδικός-διαμορφωμένα κύβος μέρη, ξηρό pressing-επίπεδο πιάτο, ισοστατικοί pressing-σωλήνας/ράβδος.

Τα κενά επισκευής, κενά επισκευής επιθεώρησης 1←The περιλαμβάνουν τους καυτός-κύβος-πετώντας κολπίσκους, να κάνουν λοξοτομή των επίπεδων πιάτων, και τα isostatically πιεσμένα διαμορφωμένα κενά αυτοκινήτων. Επιθεωρήστε το μέγεθος και τα ελαττωματικά προϊόντα για να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων που εισάγουν το φούρνο πυρκαγιών και να αυξήσετε το ποσοστό καλών προϊόντων από το φούρνο.

Τα υλικά Firing←Different, τα προϊόντα των διαφορετικών μεγεθών, η βάζοντας φωτιά διαδικασία και το σχεδιάγραμμα θερμοκρασίας δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Εξαρτάται από την κατάσταση.

Η επιθεώρηση 2← αναφέρεται κυρίως στην κόκκινη επιθεώρηση απορρόφησης, η οποία αφαιρεί τις ρωγμές ή τις παραμορφώσεις που είναι πάρα πολύ μεγάλες για να αλεστούν λεπτά και εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που μπαίνουν στο λεπτό εργαστήριο επεξεργασίας. Εξαλείψτε την άχρηστη εργασία και βελτιώστε την αποδοτικότητα λείανσης.


Λείανση ← ο υπάρχων εξοπλισμός της επιχείρησης: λείανση επιφάνειας (αλέθοντας επίπεδα πιάτα), κυλινδρική λείανση (τοποθετήσεις σωληνώσεων, ράβδοι), centerless λείανση (ράβδοι), εσωτερική λείανση (εσωτερικές τρύπες σωλήνων), double-sided λείανση (δύο-επίπεδοι παραλληλισμός και τραχύτητα), CNC και παράλληλη λείανση (εσωτερικές ακρίβεια και στίλβωση τρυπών).

Πλύσιμο ← πλυσίματος και ξήρανσης μακριά η ρύπανση κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας προϊόντων.

Επιθεώρηση 3 διάστασης τρεις-ισότιμη όργανο μέτρησης ←, παχυμετρικός διαβήτης βερνιέρων, σπειροειδές μικρόμετρο.

Ατέλειες επιθεώρησης ← εμφάνισης των ακρών και των αιχμηρών γωνιών, και επιθεώρηση των ρωγμών κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Οι εργασίες συσκευασίας συσκευασίας ←, επιλέγουν τις κατάλληλες μεθόδους και τα υλικά, συσκευάζουν εύλογα, και εξασφαλίζουν παράδοση.

Αποθήκευση ← αποθηκεύοντας και αρχειοθετώντας, εν αναμονή της παράδοσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διαδικασία παραγωγής της δομικής κεραμικής  0